Werken bij Profundo

Met diepgaand onderzoek en advies wil Profundo een praktische bijdrage leveren aan duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid. Ons werk richt zich vooral op internationale grondstoffenketens, de financiële sector, overheidsbeleid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Tot ons internationale klanten- en donorbestand behoren maatschappelijke organisaties (CSO's), vakbonden, onderzoeksinstituten en overheidsinstellingen, maar ook filantropische stichtingen.

Werken bij Profundo biedt je de kans om bij te dragen aan een duurzame wereld en sociale rechtvaardigheid, met diepgaand onderzoek en advies. Op deze pagina vind je onze vacatures, of je kan een open sollicitatie sturen. Profundo wil gelijke kansen bieden, daarom moedigen we vooral minderheden aan om te solliciteren.

Werken bij Profundo betekent dat je deel uitmaakt van een multidisciplinair team van meer dan 20 professionals met verschillende culturele achtergronden uit 12 verschillende landen. Al je collega's zijn zeer gemotiveerd om te werken aan een betere wereld. Hun verschillende achtergronden dragen bij aan diepgaande en uitgebreide onderzoeksresultaten en aanbevelingen voor onze klanten. We hebben een horizontale organisatiestructuur waardoor iedereen met ideeën kan komen en betrokken wordt bij de ontwikkeling van onze organisatie. Onze cultuur is open, democratisch, respectvol en informeel.

Profundo streeft naar een diverse en inclusieve werkplek, onder meer door:

  • flexibele werktijden en het recht om feestdagen om te wisselen;
  • de mogelijkheid om het grootste deel van je tijd thuis te werken, waardoor je werk en je privéleven gemakkelijker kunt combineren;
  • een gezellig kantoor dichtbij het treinstation Amsterdam Sloterdijk, dat toegankelijk is voor personen met een mobiliteits- of lichamelijke beperking;
  • een rustruimte op kantoor die gebruikt kan worden om te bidden of te mediteren;
  • twee keer per week gratis een gezonde vegetarische lunch op kantoor, dat we kunnen aanpassen aan verschillende dieetwensen (Halal, Kosher, allergieën, o.a.);
  • veel aandacht voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers;
  • een taskforce gendermainstreaming die continue werkt aan het verbeteren van het gender- en inclusiebeleid op de werkvloer en in onderzoek;
  • een internationaal team dat meestal in het Engels communiceert.

 

Chithira: “Profundo is een leuke en uitdagende werkplek waar je echt werk met impact verricht. Een van de dingen die het werken bij Profundo zo interessant maakt, zijn mijn collega’s die uit verschillende delen van de wereld komen. Ik geniet echt van het internationale karakter van ons werk en de mensen om me heen.

Pavel: “Ik werk graag bij Profundo. Wat ik het leukst vind aan mijn werk, is dat we ngo's helpen hun standpunten, hun besluitvormingsproces en hun publieke campagnes te informeren door middel van diepgaand onderzoek. Doordat ons onderzoek is geworteld is in de wetenschap en wordt ondersteund door maatschappelijk bewijs, kan het werk van ngo’s zeker de aandacht krijgen die het echt verdient - zowel van beleidsmakers als van onze samenleving.

 

Open sollicitaties

Ben je gemotiveerd om voor Profundo te werken en heb je relevante vaardigheden en kennis? Dan ontvangen we graag je open sollicitatie.

Stuur een kort overzicht van je kennis, ervaring en motivatie naar . Voeg je CV bij en bij voorkeur ook een voorbeeld van onderzoek dat je hebt gedaan.

We laten het weten als we je open sollicitatie ontvangen hebben. Als je kennis en ervaring op een bepaald moment aansluiten bij onze behoeften, nemen we contact met je op.

 

Disclaimer
Copyright Profundo, bouw EasyMIND